Izvor:
10.06.2018 u 23:11
0

NA ODUŠEVLJENJE KORISNIKA: Instagram uvodi veliku promenu za video sadržaj!

Instagram radi na tome da postigne dogovor sa mogućim tvorcima sadržaja i izdavača o uvođenju video zapisa koji bi trajao do sat vremena.

Velika promena će korisnicima omogućiti da objavljuju video sadržaj koji će trajati neverovatnih sat vremena. Nije još uvek sigurno da li će do toga doći jer planovi uvek mogu da se promene.

Instagram je navodno već obavio pregovore s mogućim tvorcima sadržaja i izdavačima, a ta opcija di trebala da bude dostupna preko aplikacije.

Trenutno nije moguće na Instagramu objaviti video kraći od 3 i duži od 60 sekundi. Moguće da će ipak do ove promene doći jer se Facebook, koji je pre šest godina kupio Instagram za milijardu američkih dolara, sve više okreće videu.

Izvor: kolektiv.me
Foto: lifewire

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter