Izvor:
23.06.2018 u 06:46
0

SAD I TO POSLE SVEGA: Facebook počinje da naplaćuje!

Iako je kompromitovan raznim skandalima i polako prestaje njegova popularnost, Facebook nas opet neprijatno iznenađuje.

Nekoliko puta do sada, u poslednje vreme, čuli smo da Facebook uvodi naplatu, ali odmah posle toga i demanti. Izgleda je to, ipak, bila priprema za početak naplaćivanja.

S obrazloženjem da bi trebalo da administratori raznih grupa zarade od svojih doprinosa sadržaju i angažovanja, Facebook uvodi novost, za sada samo u fazi testiranja, a to je PLAĆANJE ČLANSTVA ZA GRUPE. Ukoliko ovo testiranje dobro prođe, počelo bi se sa naplatom, za sada samo ekskluzivnih sadržaja.

"Čujemo od administratora grupa da traže načine da im se pomogne da zarade novac, kako bi produbili angažman sa svojim članovima i nastavili da podržavaju svoje zajednice", napisao je direktor kompanije Facebook, Alek Dejv u blogu, a prenosi Fox News.

Ovo testiranje započinje danas 22. juna i biće primenjeno na nekoliko Facebook grupa, čiji će korisnici biti obavešteni. Za sada, cenu korišćenja svojih platformi će određivati sami administratori, a ona bi trebalo da bude od 4,99 do 29,99 američkih dolara. Pretplata će biti izvršena na jednostavan način – uplatom putem Facebook aplikacije na iOS i Android telefonima.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter