Izvor:
08.07.2018 u 11:28
0

SMISLIO NAČIN DA UZME PARE IZ DŽEPA: Appleovi novi punjači papreno skupi!

Apple je poznat po tome što često napravi promenu koja dovede do toga da milioni ljudi ostani sa gomilom nepotrebnih punjača i dodataka.

A čini se da sada sprema još jednu takvu promenu.

Apple bi uskoro mogao da promeni svoj punjač, a to znači da stari modeli neće moći da se koriste za punjenje novih uređaja kao što su iPad i iPhone.

Tehnološki stručnjaci veruju da će Apple opremiti novi iPhone novom vrstom napajanja i tako u prošlost poslati sve stare punjače.

Slike koje su se pojavile na kineskim sajtovima pokazuju da bi novi iPhone mogao da puni USB C kabl koji je znatno moćniji od postojećeg punjača sa kojim dolazi Appleov telefon.

USB C punjač može da napuni većinu uređaja za samo pola sata i trenutno je dostupan vlasnicima Macbooka, a košta 90 eura.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Justine Ezarik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter