Izvor:
25.08.2016 u 21:19
0

GUGL JE ODABRAO: Po najpoznatijem pretraživaču ovo su turističke atrakcije BEOGRADA!

Beograd je poslednjih godina jedna od omiljenih destinacija stranih turiusta za tzv. city break ture.

Razloga je mnogo, a kao najčešće stranci pominju dobar provod, ukusnu hranu i gostoprimljiv i vedar narod.

Ipak, naš glavni grad ima i veliki broj znamenitosti, istorijskih spomenika i kulturnih institiucija koje turisti rado pohode. Ono što je tu važno jeste da budu dobro informisani šta nikako ne smeju da preskoče.

Ako nemaju nekog poznanika u Srbiji, stranci najčešće koriste Gugl da bi se informisali o mestima koja bi trebalo da obiđu.

Ovo nas je podstaklo da proverimo šta to izađe kada se u ovom pretraživaču ukuca "places to see in Belgrade" (mesta koja bi trebalo posetiti u Beogradu).

Rezultat je čini nam se odličan, jer su na ovom popisu najvažnije turističke atrakcije. Za one skrivenije, stranim turistima bi bilo dobro da se upoznaju sa nekim Beograđaninom, koji će ih provesti kroz ono što "nema na Guglu".

Happytv.rs
Foto: Wikipedia, Printscreen/Google

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter