SPOJITE LEPO I KORISNO: Sledeći poslovi su idealni za devojke idealnih koje žele da zarade dok putuju!

U većini slučajeva putovanje vezujemo sa onim vremenom, koje podrazumeva beg od stvarnosti, odmor i relaksaciju. Putujući upoznajemo sebe, nove kulture i nove ljude i tako širimo svoje vidike i stičemo nova, vredna iskustva.

Sa druge strane, za neke, putovanje predstavlja stil života.

Ako zaista želite da spoznate novu kulturu, ljudski mentalitet i način života koji ona sa sobom nosi, ne postoji bolje opcije, da na nekoliko nedelja ili meseci počnete da radite i živite u novom gradu.

Postoji nekoliko različitih posova, koji su idealna opcija za devojke, koje vole da putuju i uživaju u mogućnosti da upoznaju nove lokacije, ljude i kulture, a ako ste i vi jedna od njih, možda je vreme da razmislite o nekom od sledećih poziva.

Stjuardesa

Mnoge devojke volele bi da iskuse život među oblacima, nose slatku uniformu, brinu o udobnosti putnika i barem jednom nedeljno probude se u drugom gradu. Zvuči kao posao iz snova!

Dužnosti stjuardese veoma su slične onima koje ima gotovo svaki ugostiteljski radnik, s tom razlikom što one rade u visinama. Ako vam se dopada ideja da se na ovaj način vinete u oblake pogledjte ponudu koju nudi aviokompanija u vašem mestu.

Putopisac

U današnje vreme, kada je blog jedan od osnovnih medija idealno je da se oprobate kao travel bloger i prenosite u pisanoj formi, svoja iskustva sa putovanja. Ukoliko ste kreativni, možete voditi svoj online dnevnik sa putovanja i da zarađujete tako što ćete probuditi interesovanje u drugima.

Ugostitelj

Kao radnik koji ima radnog iskustva u ugostiteljstvu, rad u različitim kafeima ili restoranima, odlična je prilika da tokom putovanja steknete prihode, kako biste u nekoj zemlji ostali duže i potpuno je obišli i stekli pravi doživljaj kulture i ljudi.

Turistički vodič

Možda postoji mesto u koje odlazite celog svog života i poznajete mu istoriju, a uz to znate i urbane legende. U tom slučaju mogli bi ste da se oprobate kao turistički vodič. Kada je ovaj posao u pitanju, najbolje je to što možete biti sami svoj gazda i živeti u inostranstvu koliko god vi želite da ostanete i istražite grad u potpunosti.

Dadilja

Dadilja je jedan od najtraženijih poslova za devojke, koje žele da produže svoj boravak u inostranstvu. Ako imate strpljenja i umete sa decom, ovaj posao obezbediće vam besplatni smeštaj u inostranstvu, a pruža vam mogućnost dobre zarade.

Volonter

Ako zaista želite da radite nešto društveno korisno i važno, predlažemo vam da volontirate u zemlji, koju obilazite. Koristite svoju stručnost da biste pomogli lokalnim zajednicama, a u zamenu neretko dobijate povoljan smeštaj i hranu. Uz to, posean je osećaj da svet činite boljim mestom.

Ako zaista želite da provedete 2-3 meseca u jednom gradu ili državi i potpuno je istražite, posao u inostranstvu je zaista dobra ideja. Steći ćete nova iskustva i uživaćete u različitim avanturama i uspomenama, koje ćete tom prilikom stvorili.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live