Izvor:
12.09.2019 u 17:59
0

UZ OVE SAVETE NEĆETE BITI NA METI DŽEPAROŠA NA PUTOVANJIMA! (FOTO)

Najpažljiviji treba da budete kada krenete negde metroom. U velikim gradovima gužve u metroima su velike, a osim toga turisti svu svoju pažnju preusmere na brojeve i trase i način funkcionisanja metroa. Kada džeparoši primete da je osoba potpuno "odsutna", neće čekati ne sekundu pre nego što krenu u akciju.

Ako taktika bude da se "slučajno" sudari sa vama, ne čudite se ako vas se izvini za nepažnju i uputi širok osmeh, pa čak i ponudi svoju pomoć oko snalaženja po gradu. Ako postanete žrtva, odmah to prijavite policiji, blokirajte broj telefona i kartice.

Uvek budite na oprezu, ali ne dozvolite da to preovlada vašim putovanjem. Ipak ste došli da uživate i da se provedete.

Izvor: 92putovanja
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter