Izvor:
17.05.2016 u 02:58
0

OSMEH NA LICE I DUŠEK POD RUKU: Ovo su NAJNEOBIČNIJE plaže koje čekaju na VAS! (FOTO, VIDEO)

Ukoliko smatrate da su plaže blazirane turističke destinacije na kojima morate da se pojavite da biste bili viđeni – zaobiđite ovaj tekst.

Ako, pak, mislite da je svaka plaža posebna i da na svakoj morate bar palac da umočite u vodu, kao i da je čovek bogat onoliko koliko je plaža posetio – na pravom ste mestu.

Pevajuća plaža, sijajuća plaža, plaža sa šarenim peskom – ovo su samo neke od suludih morskih destinacije koje čekaju na vas.

Staklena plaža – Hanapepe, Havaji – Iako je u osnovi nasuta najobičnijem bazaltnim kamenon, Staklena plaža u Kauaju prekrivena je milionima prelepo oblikovanih komadića stakla koji su nastali od svog mogućeg stakla koje, nažalost, ljudski soj godinama baca u more.

Zelenopeščana plaža – Mahana, Saut point, Havaji – Olivin je mineral kome možemo da zahvalimo na tome što je ova prava ovako predivno zelena! Šapnućemo vam i to da nije unikat, te da postoje još tri zelenkaste plaže na svetu.

Tunel plaža – Danidin, Novi Zeland – Iako morate najpe da pređete preko privatnog poljoprivrednog dobra, čeka vas luda avantura prolaska kroz dugačak i pomalo jeziv tunel kako biste došli do same plaže. Sa druge strane nailazite na prelepe litice, kamene lukove, pećine i fantastične kamene skulpture koje samo Pacifik može da izvaja.

Pevajuća plaža – Mančester na moru, Masačusets, SAD – Pre nego što vas mašta ponese predaleko, morate da shvatite da vas ovde neće sačekati melodična simfonija već pomalo zastrašujuće cijukanje koje proizvodi pesak. Neki ga opisuju kao zveckanje ključeva, a neki kao cvrčanje šnicle u tiganju. Ova plaža je jedna od najpopularnijih atrakcija Severne obale.

Peščana plaža usred livade – Plaja de Gulpijuri, Ljanes, Španija – Idete vi tako mirisnom cvetnom livadom kad, odjednom, nađete se na pravoj pravcatoj morskoj plaži. Iako okean nije ni na vidiku, plaža je zapravo podzemnim vodama povezana sa Atlantikom i možete da se brčkate u moru.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/TROPlCAL_Beach/MsWire73/VientuNordes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter