Izvor:
16.12.2017 u 21:54
0

NOVINE U CRNOJ GORI: Zabranjeno naplaćivanje ležaljki!

Na plažama na crnogorskom primorju po novom Zakonu o turizmu biće zabranjeno naplaćivanje ulaza, pišu tamošnji mediji

Takođe, uslovljavanje da morate obavezno koristiti ležaljke i suncobrane postaće prošlost.

U Predlogu Zakona o turizmu, koji je utvrđen na sednici Vlade, ističe se da će biti zabranjeno uslovljavanje obaveznog korišćenja plažnog mobilijara, a biće zabranjeno i izdavanje skutera i držanje istih na plažama.

Biće zabranjeno i dovoditi kućne ljubimce na plažu, osim na za to predviđenim lokacijama, a parkiranje vozila takođe neće biti dozvoljeno.

Po novom Vladinom dokumentu “odzvonilo” je i dilerima soba i apartmana koji su poslednjih godina sve više prisutni u gradovima na primorju.

U predlogu zakona piše da će biti zabranjeno kampovati izvan kampova, a u suprotnom nadležni inspektor preduzeće mere nadzora kada se utvrdi da osoba kampuje izvan.

Izvor: Informer
Foto: Twitter/kesifler

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter