Izvor:
13.07.2016 u 01:31
0

SAMA NA MEDENOM MESECU: Pogledajte kako se ova mlada provela na bračnom putovanju bez muža (FOTO)

Nema ništa romantičnije od medenog meseca, a naročito je romantično kada ga provodite u Grčkoj.

Ali, koliko možete biti romantično kada na medeni mesec idete sami? Pa,ako ste Huma Mobin, iz ove situacije ćete izvući najbolje što možete.

Naime, Huma i njen suprug su planirali da idu na medeni mesec, ali u poslednjem trenutku njen suprug nije dobio vizu za putovanje.

Iako je putovanje već uplaćeno, ova Pakistanka kada je saznala da njen suprug ne može da putuje nije ni želela da ide. Ali, suprug i porodica su je nagovorili da ipak spakuje svoje kofere i da ne propusti ovo putovanje.

Huma je otišla, ali na putovanju nije zaboravila na svog supruga, čak se potrudila i da izgleda kao da je on tu na svim fotografijama.

Pogledajte kako:

Huma je zapravo dobila ideju za ovakve fotografije od svog supruga koji joj je poslao ovu fotografiju iz Budimpešte:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ outsidegirlpk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter