parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

I NAŠA ZEMLJA JE NA LISTI: Najneobičnije destinacije za medeni mesec!

"Lounli planet" je sastavio listu neistraženih lokacijama među kojima se nalazi i jedan deo Balkana, kao i deo Srbije. Ovo su preporučene destinacije:

1. Zapadna Papua, Papua Nova Gvineja

Udaljeni arhipelag Radža Ampat po lepoti podseća na Maldive, ali ima manje posetilaca. Obližnja ostrva i koralni grebeni idelani su za obilazak čamcem.

2. Tajvan

Ne tako česta destinacija za odlazak na medeni mesec, Tajvan obiluje prirodnim bogatstvima koja svakako vredi videti i doživeti. A tu su i nadaleko poznate noćne pijace i živopisni hramovi.

3. Balkan

Neotkriveni Balkan je posebno mesto. Počnite odmarajući se blizu vode Bokokotorskog zaliva, posetite Stari most u Mostaru, obiđite prelepe manastire na Kosovu, a putovanje završite uz makedonsko vino i zalazak sunca na Ohridskom jezeru.

4. Jordan

Velika prostranstva Jordana idelana su za jendonedeljni odmor. Učestvujte u bdenju u drevnoj riznici u Petri, ne propustite zalazak sunca na Mrtvom moru i, za kraj, odspavajte pod zvezdama u Vadi Rumu, Dolini meseca.

5. Panama

To je zemlja koja obiluje kontrastima. Obiđite užurbani Panama siti pre nego što krenete u tropsku avanturu duž čuvenog kanala. Posetite plantaže kafe i ne propustite zlatne plaže arhipelaga San Blas, pravo mesto za one koji žele da pobegnu od gužve.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost