Izvor:
23.01.2018 u 15:17
0

NAJPOSEĆENIJE DESTINACIJE SVETA: Evo gde se najviše putovalo tokom protekle godine!

Sve ukazuje da Francuska ostaje glavna svetska destinacija za turizam 2017. godine, rekao je zvaničnik Svetske turističke organizacije (UNWTO) Džon Kester i dodao da će konačni rezultati biti objavljeni na proleće.

Očekuje se da će Španija biti druga svetska destinacija ispred SAD.

– U Severnoj Americi gde je rast broja turista dva odsto, dobri rezultati u Meksiku i Kanadi suprotstavljeni su padu broja dolazaka u SAD, glavne destinacije u regionu – navela je jedna organizacija.

Takođe je navedeno da su dobri rezultati zabeleženi u Africi, gde je rast od osam odsto i na Bliskom Istoku, gde je broj turista porastao pet odsto, a ukazuje se na oporavak turizma u Egiptu, Turskoj i Tunisu posle jakog pada prethodnih godina zbog terorističkih napada.

Region Azije i Pacifika je imao porast turizma od šest odsto dok Južna Amerika beleži najslabiji rast od tri odsto, uprkos jasnim znakovima oporavka u centralnoj Americi i na Karibima poslije prolaska uragana Irma i Marija.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter