Izvor:
09.03.2018 u 14:36
0

MOŽETE I DA ZARADITE: Uz ova četiri načina proputujte svet!

Putovanje svetom se uvek čini kao dobra ideja, ali zahteva mnogo truda i novca.

Čini se kako su časopisi za putovanja ovih dana puni saveta kako trebate da date otkaz i otputujete na kraj sveta i živite pored plaže do kraja života.

Stvar je u tome što ovo, pa, nije realnost koju može da ostvari većina prosečnih ljudi. Ne mogu svi da budu blogeri za putovanja, da priušte sebi mesece putovanja i da nemaju stalan posao. Na svu sreću postoje načini da ipak nešto uradite po tom pitanju. Evo kako.

Provedite sezonu radeći u inostranstvu

Mnoge zemlje nude sezonske poslove za koje plaćaju radnicima put i smeštaj, hranu i daju platu.Provedite leto radeći na plaži u Grčkoj na primer, ili odite u neku udaljeniju zemlju.

Pokušajte da nađete posao u inostranstvu na određeni period

Australija, Kanada, Novi Zeland i Japan su samo neke od zemalja koje pružaju mogućnost zapošljenja na određeno vreme za ljude koji nisu državljani. Morate da izdvojite novac za vizu i put, kao i smeštaj, ali plata će vam biti dovoljna za život.

Studirajte u inostranstvu

Mnogi mladi ljudi izbore se za mjesto na nekom od fakulteta u inostranstvu i tako dobiju šansu da se školuju i žive u nekoj stranoj zemlji. Ukoliko ste student razmotrite dobro programe za studente koje nude mnoge zemlje.

Učestvujte u razmeni

Mnogi sajtovi nude razmenu volonterima za plaćeni smeštaj i hranu. Ovo može da bude veoma jeftin način za putovanja.

Izvor: kolektiv.me
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter