Izvor:
01.08.2016 u 15:49
0

KAD SE TURISTI PREVIŠE OPUSTE: Platila kaznu zbog plesa u fontani di Trevi! (VIDEO)

Britanska turistkinja Delila Džej došla je nedavno u sukob sa italijanskim vlastima, kada je pokušala da imitira čuvenu scenu iz filma “La Dolce Vita” u kom glumica Anita Ekberg uskače u rimsku fontanu di Trevi.

Nekadašnja manekenka, a sada spisateljica, ušla je u fontanu koja je nedavno podvrgnuta obnovi vrednoj 2,2 miliona evra, noseći na sebi haljinu i krzneni šal.

Međutim, njen performans po ugledu na film Federika Felinija iz 1960. godine je prekinula policija, koja je Delili napisala novčanu kaznu od 450 evra. Policija je potvrdila da je Džej sa sobom vodila i fotografa i da je nakon što je izvučena iz fontane, utvrđeno da konstrukcija fontane stare 300 godina, koju svake godine poseti milion turista, nije oštećena.

Pogledajte kako se ova "luckasta" Britanka rashlađivala u Rimu.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter