Izvor:
21.04.2018 u 14:38
0

PRE NEGO ŠTO ODETE NA ODMOR: Ako putujete sa psom ovo morate da znate!

Uradite ovo pre nego što otputujete:

1. Konsultujte se sa veterinarom

Razgovarajte sa veterinarom pre nego što odete na putovanje sa svojim ljubimcem. Saznajte što sve treba da uradite da biste zaštitili svog psa od određenih bolesti kojima su životinje sklone u pojedinim zemljama.

2. Rezervišite hotel koji dopušta boravak kućnih ljubimaca

Teško je biti spontan kada putujete s kućnim ljubimcem. Zato je važno da unapred proveriti koji hoteli dopuštaju boravak kućnih ljubimaca.

3. Obratite pažnju na njegovo ponašanje u toku obilaska

Udaljite se od svog smeštaja maksimalno dva sata vožnje automobilom i testirajte svog ljubimca. Ako hoda iza vas, možda je preumoran za istraživanje.

4. Pokušajte da održite svakodnevnu rutinu

Hranite ga u isto vreme kao kod kuće, idite u šetnje i na spavanje u isto vreme. Na taj način pomoći ćete mu da se brže i lakše privikne na novo mesto.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter