Izvor:
21.08.2018 u 15:24
0

USPAVALI MEDVEDA KOJI JE POJEO KOZU: Upao u praznu školu pa zadremao!

Rumunske vlasti usmrtile su mrkog medveda nakon što je pojeo kozu, a potom upao u napuštenu srednju školu u rumunskom okrugu Hargita.

Medved se pojavio u jednom gradu u okrugu Hargita, što je prestravilo žitelje. Škola je, inače, bila prazna zbog letnjeg raspusta, a lokalni zvaničnik Sandor Petres rekao je da je medved upao na posed jednog žitelja tog mesta, pojeo kozu, a potom u nekoliko navrata i zadremao.

– Nismo mogli da ga se otarasimo – isptičao je Petres.

Vlasti su uspele da medveda namame u zabačeno područje i usmrte ga. Petres je rekao i da su jedva našli nikoga ko je mogao da uspava medveda. Procenjuje se da u Rumuniji živi oko 6.000 mrkih medveda.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter