Izvor:
29.08.2016 u 00:00
0

LJUBAV BOLI: Deka i baka se POSLE 62 GODINE RASTAJU zbog OVE stvari!

Nemački bračni par, Volf Gotšalk (83) i njegova supruga Anita (81), emigrirali su u Britansku Kolumbiju u Kanadi odakle će posle 62 godine zajedničkog života morati da se razdvoje zbog nemogućnosti da budu smešteni u istom staračkom domu!

Par se venčao 1954. godine, a u braku su dobili sina i dve ćerke.

Ipak, posle više od šest decenija zajedničkog života, već sedam meseci prinuđeni su da žive jedno bez drugog jer ne postoji dom za stare u kome oboje mogu biti smešteni.

Volf se nalazi na listi čekanja za prijem u dom u kojem je smeštena njegova supruga Anita, ali iz te ustanove im nije rečeno koliko dugo će morati da se nada.

Glavni problem je njegovo zdarvstveno stanje, jer mu je navodno dijagnostifikovana demencija. Iz tog razloga porodica svakog dana vozi Anitu u starački dom njenog muža, kako bi ga videla makar na pola sata.

Medicinski radnici saopštili su da je slučaj Gotšalka prioritetan.

Izvor: Metro.co.uk
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter