Izvor:
23.09.2018 u 14:26
0

FOKUSIRAJTE SE NA DISANJE: Američki vojnici otkrili trikove kako da najbrže utonete u san!

Smirivanje uma je najvažniji faktor da bi vam san brzo "došao na oči". Ukoliko uveče ležite u krevetu satima i bezuspešno pokušavate da zaspite, isprobajte tehniku američkih vojnika uz koju ćete zaspati za samo dva minuta.

Ova metoda uključuje svesno opuštanje mišića i upotrebu tehnike disanja. Pre svega opustite mišiće lica, uključujući jezik, vilicu i mišiće oko očiju. Posle toga spustite ramena što je niže moguće i opustite obe ruke.

Zatim udahnite, opustite grudi i na kraju opustite noge (počnite od butina i opuštajte mišić po mišić niz nogu). Kada opustite telo, počnite da radite na umu i očistite ga od razmišljanja tako što ćete zamisliti da ležite u kanuu u mirnom jezeru ili da ste ušuškani u baršunastoj visećoj mreži u potpuno zatamnjenoj sobi. Ukoliko to ne uspe, pokušajte sebi da govorite "Ne misli, ne misli, ne misli".

Ovaj metod za uspavljivanje može da pomogne svakome da posle šest nedelja vežbanja zaspi za manje od dva minuta.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/NVONORBCG‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter