Izvor:
29.09.2018 u 08:56
0

NEŠTO STE IZGUBILI: Pokušajte da uradite ovo i biće ispred vas za tren oka!

Pravilo je da ćete od starih žena najčešće čuti najveće životne mudrosti, a jedna od možda najdagojenijih odnosi se na situacije u kojima se svako od nas često nalazi – kada izgubite nešto ili nekoga.

Naime, prema narodnom verovanju, koje se udomaćilo u bapskim pričama, sve što je potrebno da ubrzate nečiji dolazak ili da pronađete stvar koja vam je nestala iz vidokruga je da izgovorite tri reči.

– Pod levoto koleno! – magične su reči koje navodno čine čuda.

O njihovoj delotvornosti pisala je jedna korisnica društvenih mreža, koja je isprobala kako mantra deluje.

– Isprobala sam više puta na sebi. Kad nam je kuče bilo izgubljeno rekli smo ovo "pod levoto koleno" i kuče smo našli 30 minuta kasnije (5 dana je nije bilo). Isto je upalilo za ključeve kad sam izgubila, kad su mi bili "maznuli" bajs i mada su mi ukrali novčanik (nisam našla pare, svejedno bilo je svega 500 dinara, ali sam našla sva dokumenta). I svima kojima sam rekla ovo, našli su šta god su izgubili. Tako da eto, ako izgubite nešto, ne košta vas ništa da ovo izgovorite. Možda i nađete – napisala je devojka.

I zaista, ništa vam se neće desiti ako pokušate.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Blogerka Cica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter