Izvor:
30.09.2018 u 13:33
0

OBAVEZNO PROBAJTE: Pred spavanje stavite ove sastojke pod jezik i rešićete se tegoba koje vas muče ceo život!

Stavite pod jezik ova dva sastojka, probudićete se preporođeni: Rešite se depresije, krvnog pritiska i apetita!

Radi se o mešavini meda i ružičaste himalajske soli koja se pre spavanja stavi pod jezik. Ova so je zaista posebna, ona pomaže našem telu da postane alkalno i tako se uspešnije bori protiv raznih bolesti.

Takođe, pomaže u regulaciji serotonina, što je vrlo važno u borbi protiv depresije. Serotonin je neurotransmiterska hemikalija koja reguliše mišićne kontrakcije, reguliše telesnu temperaturu, apetit i bol, a upravlja i našim ponašanjem, krvnim pritiskom i disanjem.Kada je balans serotonina u telu poremećen, dolazi do depresije i ostalih poremećaja u ponašanju, na primer do poremećaja spavanja.

Ovaj hormon zovu i – hormonom spavanja. On upravlja našim biološkim satom, a pojačano se luči uveče i tokom noći. Dolaskom jutra, proizvodnja melatonina se smanjuje i mi se budimo.

Osim toga, melotonin štiti naše telo od slobodnih radikala i kardiovaskularnih bolesti, usporava starenje jer podmlađuje ćelije i smanjuje šansu od razvoja bolesti vezanih za starost. Inače, kako starimo, naše telo ga sve manje izlučuje i to je razlog zašto deca spavaju više, a stariji ljudi manje.

Pomešajte pet kašičica meda sa kašičicom soli i to stavite u teglicu. Svako veče pre spavanja stavite malo pod jezik.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter