Izvor:
02.09.2016 u 03:54
0

KAO NA FILMU: Pogledajte kako su sedmorica jedva ukrotili krokodila dugačkog 4 metra! (VIDEO)

Policija je zarobila krokodila dugog 4 metra u plitkim vodama Australije, koji je jeo krupnu stoku na ovom području, kako su navele tamošnje vlasti.

Bilo je potrebno čak 7 muškaraca da ga vežu, a borba nije bila nimalo laka. Nakon ove akcije, životinja je upućena na program uzgoja u Darvin.

– To je izazvalo raspravu i postojala je opasnost za ljude u tom području – rekao je policajac Met Filips.

Na snimku je prikazano kako policajci pokušavaju da savladaju krokodila pomoću kaveza. Oni su ga sve vreme vezivali konopcem i selotejpom jer je on uporno pokušavao da se oslobodi.

Zamka je ostavljena u vodi jer je primećen još jedan veliki krokodil koji je vrebao iz rupe. On još uvek predstavlja opasnost za ljude u ovoj oblasti.

Pogledajte video:

News.sky.com
Foto: Youitoube Prinstcreen/TopEvent24

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter