Izvor:
14.10.2018 u 14:49
0

KARMIČKA PRAVILA: Šta god pošaljemo u Svemir, to će nam se i vratiti!

Šta je karma? Ona je ekvivalent Njutnovom zakonu koji kaže da svaka akcija mora imati reakciju.

Kada mislimo, govorimo ili delujemo, mi iniciramo silu koja će imati odgovarajuću reakciju. Ova povratna sila može biti modifikovana, promenjena ili sprečena, ali većina ljudi nije u stanju da je neutrališe.

Taj zakon uzroka i posledice nije neko kažnjavanje, već postoji zbog učenja i razvoja. Kako bi prestali da se plašimo i počeli da razumemo svet karme i reinkarnacije, potrebno je poznavati karmička pravila.

Veliki zakon

Ovo je takođe poznato i kao zakon "Uzroka i posledice". To znači da šta god pošaljemo u Svemir, to će nam se i vratiti. Ako želimo sreću, mir, ljubav, prijateljstvo, onda mi treba da budemo srećni, miroljubivi, puni ljubavi i prijateljski nastrojeni.

Zakon kreacije

Mi smo jedno sa Svemirom, iznutra i izvan. Šta god nas okružuje govori nam i o našem unutrašnjem stanju. Budite svoji, okružite se onim što želite da bude prisutno u vašem životu.

Zakon poniznosti

Ono što odbijate da prihvatite, istrajaće, ići će dalje za vama. Ako je ono što vidite neprijatelj, ili neko s osobinama koje smatrate negativnim, onda vi sami niste fokusirani na viši nivo postojanja.

Zakon razvoja

Sve što imamo u svom životu smo mi sami, i samo nad sobom treba da ostvarimo kontrolu. Kada promenimo sebe iznutra, tada naše srce i čitav život prate tu promenu…

Zakon odgovornosti

Mi smo odraz onoga šta je oko nas i ono što je oko nas odraz je nas samih. To je univerzalna istina. Moramo postati odgovorni za svoj život.

Zakon povezanosti

Čak i kada nam se čini da je ono što radimo bezvredno, vrlo je važno da to napravimo kako treba jer je sve u Univerzumu povezano. I prvi i poslednji korak imaju istu važnost, jer su oba potrebna da bi se zadatak obavio. Prošlost – sadašnjost – budućnost, sve je povezano.

Zakon fokusa

Kada je naš fokus na duhovnim vrednostima, onda nećemo imati niže porive, poput pohlepe, požude ili besa.

Zakon davanja i gostoprimstva

Ako verujete da je nešto istina, onda ćete povremeno u životu biti pozvani da demonstrirate tu određenu istinu. U tim trenucima ono što smatramo da smo naučili, pokazujemo u praksi.

Zakon sada i ovde

Ukoliko previše gledamo u prošlost, propuštamo biti sada i ovde. Stare misli, stari šabloni ponašanja, stari snovi… Sprečavaju nas da imamo nove.

Zakon promene

Istorija se ponavlja sve dok ne naučimo lekcije koje su nam potrebne da bismo promenili svoj put.

Zakon strpljenja i nagrade

Svaka nagrada zahteva početni trud. Nagrade koje imaju trajno delovanje zahtevaju strpljenje i stalni trud. Prava radost nastaje kada radimo ono što treba i puštamo da nagrada sama dođe u svoje vreme.

Zakon značenja i inspiracije

Prava vrednost nečega je direktan rezultat energije i namere koji su uloženi u to. Svaki lični doprinos je istovremeno i doprinos celini. Dela kojima nedostaje svetlosti nemaju uticaj na celinu. Dela koja u sebi sadrže ljubav, unose život i inspirišu celinu.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter