Izvor:
16.10.2018 u 10:46
0

SLONČE UPALO U BUNAR: Cela zajednica se ujedinila i spasila „malu“ bebu! (VIDEO)!

Posle više od sata teškog posla, uspeli su da prokopaju put slončetu na slobodu.

Zarobljeno slonče koje je palo u bunar dubok skoro osam metara u Šri Lanki na kraju su oslobodili meštani, piše rt.com. Rizična akcija spasavanja ujedinila je celu zajednicu u Velikandi u istočnoj Šri Lanki.

Video snimak sa lica mesta pokazuje da je u akciji spasavanja korišćen i mini kopač, a ljudi su i golim rukama uklanjali zemlju i cigle. Sirota životinja nije mogla da se mrdne. Kada je uklonjen jedan zid bunara pokušavao je da se popne prednjim nogama, ali mu nikako nije uspevalo.

Dok se životinja mučila da se dokopa nekog oslonca, meštani su napunili bunar zemljom i šljunkom.

Posle više od sata teškog posla, uspeli su da prokopaju put slončetu na slobodu. Potom su ga petardama i oduševljenim uzvicima "uputili" ka divljini.

Izvor: Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter