Izvor:
22.10.2018 u 12:22
0

OPRAVDANO ILI NE? Kira Najtli zabranila ćerki da gleda crtane filmove sa princezama!

Britanska glumica Kira Najtli s Džemsom Rajtonom ima trogodišnju ćerku Edi. O tome kako je vaspitava govorila je u emisiji Elen Dedženeris gde je i otkrila da postoje neke stvari koje zabranjuje ćerki. Ona je ćerki zabranila da gleda crtane s princezama.

Priznala je da joj je žao što je ćerki morala da zabrani gledanje crtanih filmova jer ima vrlo lepih, ali budući da ne želi da joj ćerka zavisi od muškaraca, to je bio jedini mogući izbor.

"Pepeljuga je kod nas zabranjena. To je devojka koja čeka da je bogati tip spase. Nemoj. Spasi samu sebe. Mala sirena takođe. To me jako ljuti jer obožavam taj crtani, pesme su predivne, ali jednostavno ne mogu da podržim to što se odrekla svog glasa zbog muškarca", rekla je Kira.

Nikakvi crtani s princezama ne dolaze u obzir jer Kira generalno ne želi da njen ćerka odrasta misleći da joj treba muškarac u životu I da je ona kao žena, bez njega, ništa.

Prva
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter