Izvor:
14.12.2018 u 07:28
0

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Postoji najbolji način za raskid veze!

Istraživanje je pokazalo – ovo je najbolji način za raskid veze.

Raskidi su uvek vrlo bolan period i u tim trenucima sigurno ne razmišljate može li to nekoga emocionalno slomiti više ili manje. Ipak, razlika postoji.

Studija sprovedena na jednom britanskom univerzitetu dokazala je da određena grupa pati više.

Reč je o onima u čiji je raskid bila umešana treća osoba.

Naime, istraživanje je sprovedeno na 600 osoba tako da ispitani nisu znali o kakvom istraživanju je reč, već su prvobitno mislili da učestvuju u nekakvoj radionici. Ispitani su najprije radili na projektu sa jednom osobom suprotnog pola i, kada bi bili pri kraju zadatka, druga osoba bi im saopštila da će ipak nastaviti raditi sa nekom trećom osobom.

Zatim bi radili na drugom projektu, a kad bi došli do kraja, osoba sa kojom su radili rekla bi im da jednostavno više ne želi raditi s njima. Nakon što su ispitanici zamoljeni da odrede šta ih je više povredilo, gotovo jednoglasno su odgovorili da je to bilo u onom slučaju u koji je bila uključena treća osoba.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Instagram/osmeh_proleca

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter