Izvor:
22.02.2019 u 10:46
0

KORISNE IDEJE ZA 8. MART: Saznajte šta smete, a šta nikako ne smete da radite!

Iako većina je muškaraca sigurna da znaju da odaberu idealan poklon za svoju lepšu polovinu, veoma često se desi da pogreše. Pokušajte da ne razmišljate o tome kako da budete praktični, već šta je to što bi vašoj supruzi ili devojci pokazalo koliko je volite. Trudite se da izbegnete "mine" kako bi osigurali mir u kući i usrećili vašu voljenu osobu. Mi ćemo vam pomoći da donesete pravi izbor i šta nikako ne smete da radite.

Kuhinjski aparati

Ukoliko ste raspoloženi za svađu, onda je mikser idealan poklon za 8 Mart. Sigurni smo da se ni vi ne bi obradovali ako bi za rođendan od svoje supruge dobili usisivač ili šerpu. Borba za ravnopravnost žena u nekim zemljama još uvek traje i ovakav poklon će svaka žena shvatiti kao uvredu. Potrudite se da pokažete svojoj voljenoj osobi koliko je cenite i ipak uložite malo više truda u svoj poklon. Ne treba da razmišljate o tome kako treba da budete praktični, već se potrudite da je svojim poklonom ili gestom oduševite.

Preskočite ono što se vama dopada

Muškarci često kupuju poklone koji se njima dopadaju ne razmišljajući da li će se to svideti njihovm ženama. Bez obzira što vam se čini da određeni parfem prelepo miriše, to nikako ne znači da će se svideti i njoj. Parfem je najteže kupiti jer su ukusi različiti i ono što odgovara vama ne znači da odgovara svima. Pored toga parfem nije baš orginalan poklon i treba da se malo više potrudite. Ovde ubrajamo i cveće, jer sigurni smo da će tog dana dobiti cveće i na poslu i od prijatelja. Svaka žena od svog partnera ipak očekuje malo više.

Odlazak u spa centar

Ovo je jedan od najidealnijih poklona kojim možete obradovati vašu ženu. Pored toga što će se opustiti i uživati, provešćete kvalitetno vreme zajedno u razgovoru i stvaranju nekih lepih momenata kojih ćete se oboje rado sećati. Zajednička masaža posle koje ćete se osećati relaksirano , opuštanje u đakuziju uz čašu vina i romantična atmosfera će je sigurno oduševiti. U današnje vreme sve je više spa centara koji nude potpunu privatnost. Možete zakupiti ceo spa centar samo za vas dvoje i posvetiti se jedno drugom. Sa ovakvim poklonom sigurno nećete pogrešiti.

Personalizovana foto knjiga

Ukoliko ste više raspoloženi za poklon koji će moći da gleda kad god poželi, personalizovana foto knjiga je pravi izbor. Potrudite se da nađete što više slika koje su obeležile vašu vezu i složite ih hronološki od prve do poslednje fotografije. Podsetite se svih lepih momenata koje ste proveli zajedno, srećni i zaljubljeni. Sigurni smo da ćete joj izmamiti osmeh na lice a možda i neku suzu radosnicu.

Romantična večera

Bez obzira da li ste dobar kuvar ili ne, sigurni smo da ćete oduševiti vašu suprugu ako se samo malo potrudite. Nekada nije važan rezultat već sam trud da je iznenadite. Svakako smo sigurni da na YouTube ili na nekom kulinarskom sajtu možete naći jednostavan recept koji možete da pratite. Ako tome dodate neko lepo vino i sveće, sigurni smo da ćete je obradovati.

I sami vidite da nije previše teško da nađete način da obradujete svoju ženu za 8 Mart. Ukoliko se samo malo potrudite i upotrebite maštu možete biti veoma kreativni. Pokažite svojoj lepšoj polovini koliko je cenite i volite i sigurni smo da će vam ona uzvratiti na isti način.

Izvor: opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter