Izvor:
07.03.2019 u 12:39
0

STRAH OD VLAŠKE MAGIJE: Kletva se baca uz pomoć igle u toku se*sa, posledice će vam zalediti krv u venama!

U srpskoj istoriji magije se često pominju, a najpoznatija magija je vlaška erotska magija, za koju se smatra da je i pogubna.Kod nas magija nije zvanično priznata, ali daleko od toga da ne postoji. Ona je veoma zastupljena u našoj zemlji.

Zaštitni znak istočne Srbije je vlaška magija. U tim predelima se više veruje u magiju nego u medicinu. Kao uzrok mnogih neobjašnjivih stvari, srećnih ili nesrećnih, navodi se magija. Uz pomoć vračara muškarci su postajali polno nemoćni.

Kad ljubav “zataji“

Ukoliko nekome ljubav nije uzvraćena pribegava se pakostima kao što je magija. Odlazak kod vračare je svakodnevnica u takvim situacijama. Kletva koja se baca na nesrećnika je erotske vrste i uglavnom se svodi na to da on ili ona budu seksualno nemoćni.

Ljudi na koje je bačena takva kletva nazivaju se “zavezani“. Način skidanja kletve je samoubistvo ili primoravanje osobe koja vas je zavezala da vas razveže.

Da li je magija deo verovanja ili umišljena stvar ni nauka verovatno nikada neće otkriti, jer ono što je neopipljivo to je i nedokazivo.

Happytv.tv/ Alo
Foto: Shutterstock, ilustracija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter