DA LI STE SPREMNI NA OVA? Pogledajte koje su promene u muškom ponašanju, nakon rođenja deteta! (FOTO)Muškarci obično sazrevaju pored žene koju vole, ali posebno se menjaju, kada od vas dvoje, postanete porodica od vas troje. Ako do sada niste bili sigurni šta se kod muškaraca promeni kada postanu očevi, mi smo izdvojili nekoliko neminovnih promena u njihovom ponašanju.

1. Prvi put u životu posao se ne završava kada se vrate kući

Tipičan muškarac, nakon završetka svog radnog dana, dolazi kući gde ga očekuje čista kuća, skuvan ručak i nasmejana žena, ali kada dođe beba sve se menja, jer je vašoj suprugi pomoć neophodna, a vi ste ti koji joj morate biti pri ruci, tako da je sada vaš dan veoma intenzivan i imaćete malo vremena za odmor.

2. Naučiće veštine, koje nisu ni pomislili da će ikad naučiti

I očevi menjaju pelene, kuvaju ručak i ljuljau bebu dok ne zaspi. Potrudićete se da se svojoj ženi i detetu nađete u svakom trenutku, bez obzira koje su obaveze u pitanju, i gle čuda ništa vam neće biti teško!

3. Postaće nežniji

Kada muškarci postanu očevi, sav fokus se preusmerava na dete, na njegove potrebe, uspehe i brigu o njegovoj sreći. Iako pre toga, svog muškarca nikada niste videle tako brižnog, sada ćete uživati u njegovim izlivima nežnosti.

4. Postaće odgovorni

Muškarci iznenada postaju odgovorni kada dobiju dete, jer žele da budu najbolji mogući uzor svom najvoljenijem biću.

Tako da, dame, ako ste očekivale promenu kod svog muškarca, kada postane otac, dobićete bolju verziju vašeg voljenog čoveka!

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
20:00  Vesti - Pregled nedelje
21:00  Sudbine
21:40  Čađava mehana
23:00  Novajlije - Izbacivanje
02:30  Posle ručka