Izvor:
16.05.2019 u 08:06
0

ISTINE KOJE SE KRIJU IZA EVROPSKIH LAŽNIH PRIČA: Seksualni kuponi za migrante preko FB?!

Ovo spada u one priče koje ne mogu tek tako lako da se osmisle, osim da je neko stavrno to uradio.

U jednom saoštenju navodio se da je Nemačka vlada prosledila kupone za prostituke za migrante, a Grčka je odmah poželela da sledi taj primer pa je kontroverzni grčki političar Kiriakos Velopoulus u toku svoje političke kampanje izjavio da je "bolje davati vaučere za bordele nego da migranti siluju stanovnike".

Tokom izbora Evropskog Parlamenta, neki analitičari koji su proučavli sadržaj društvenih medija su izjavili da su neke pristalice populizma potplatili glasače za namerno širenje deformacija u vezi sa imigracijama i pogrešnog sadržaja kontkesta EU.

Priča o seksualnom kuponu je izmišljena da bi se pojačalo anti-imigrantsko raspoloženje u Grčkoj, objasnila je Lamprini Rori koja je profesor politikologije na grčkom univerzitetu. Ona je sprovela anketu sa građanima Grčke u kojoj se pokazalo da je više od 72 odsto Grka uvereno da je kriminal u zemlji porastao nakom priliva migranata.

Priča o bordelu naglašava drugi problem koji je povezan sa propadanjem moral u Evropi – rekao je Epahtitis. Grci su religiozan narod, a mi planiramo da hrišćanska kultura i vera ostanu očuvani – doda je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter