ISTINE KOJE SE KRIJU IZA EVROPSKIH LAŽNIH PRIČA: Seksualni kuponi za migrante preko FB?!

 

Ovo spada u one priče koje ne mogu tek tako lako da se osmisle, osim da je neko stavrno to uradio.

U jednom saoštenju navodio se da je Nemačka vlada prosledila kupone za prostituke za migrante, a Grčka je odmah poželela da sledi taj primer pa je  kontroverzni grčki političar Kiriakos Velopoulus u toku svoje političke kampanje izjavio da je "bolje davati vaučere za bordele nego da migranti siluju stanovnike".

Tokom izbora Evropskog Parlamenta, neki analitičari koji su proučavli sadržaj društvenih medija su izjavili da su neke pristalice populizma potplatili glasače za namerno širenje deformacija u vezi sa imigracijama i pogrešnog sadržaja kontkesta EU.

Priča o seksualnom kuponu je izmišljena da bi se pojačalo anti-imigrantsko raspoloženje u Grčkoj, objasnila  je Lamprini Rori koja je profesor politikologije na grčkom univerzitetu. Ona je sprovela anketu sa građanima Grčke u kojoj se pokazalo da je više od 72 odsto Grka uvereno da je kriminal u zemlji porastao nakom priliva migranata.

Priča o bordelu naglašava drugi problem koji je povezan sa propadanjem moral u Evropi - rekao je Epahtitis. Grci su religiozan narod, a mi planiramo da hrišćanska kultura i vera ostanu očuvani - doda je.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
20:00  Vesti - Pregled nedelje
21:00  Sudbine
21:40  Čađava mehana
23:00  Novajlije - Izbacivanje
02:30  Posle ručka