ZLATO RUŠI SVE PRED SOBOM: Cena zlata, iz dana u dan beleži neverovatan rast, SKAČE NA 50.000 EVRA! !

Zlato ruši sve pred sobom. Cena zlata, iz dana u dan beleži neverovatan rast! Svedoci smo svojevrsnog ekonomskog i berzanskog potresa - posle kripto-valuta, poslednjih dana nastupaju čvrste valute!

Neverovatno, ali istinito - zlato ostavlja sve imovinske kategorije za sobom. Ekonomski eksperti američke investicione grupacije Goldman saks već duži vremenski period upozoravali su da je ovaj trend neminovan.

Jednostavno, potražnja za zlatom i svim izvedenim investicionim instrumentima koji su povezivani sa zlatom frapantno je rasla iz dana u dan. Takav trend na svetskom tržištu, kao i nesigurnost virtuelnih instrumenata kao neprepoznavanje istih od strane zakonodavnih okvira, sporo unovčavanje istih, vrednost zlata usmerili su prema nebu.

Gde će se vrednost zlata zaustaviti niko ne može sa sigurnošću da kaže i predvidi, ali jedno je sigurno - da će veoma brzo zlato dostići level od 50.000 evra!

Da li je novac toliko oslabio, ili je zlato toliko ojačalo teško je precizirati. Jedno je sigurno, a to je da se projekcija stručnjaka iz Golman saksa iz januara 2019. godine obistinila. U analizama, koje su tada objavili, bili su koncizni i izneli činjenicu: "Ljudi koji poseduju zlato biće pravi Bogovi na zemlji".

Evropljani su koristili relevantne podatke i ubrzano ulagali u ovaj plemeniti metal, što će im u narednom periodu doneti siguran finansijski prihod ostavren angažovanjem slobodnih finansijskih sredstava. Prodaja investicionog zlata u Evropskoj uniji povećavala se iz godine u godinu.

Nedavno je Svetski savet za zlato objavio informaciju da građani Nemačke imaju vipe zlata od Bundes banke!

Interesantno je i to da u zlato ulažu investitori koji nisu skloni špekulacijama i nesigurnim investicijama. Špekulanti ne utiču na cenu zlata i njima ovo ulaganje nije dovoljno interesantno...

Uvidom u javno dostupne podatke sa londonske berze ,vidi se da je cena zlata za zadnjih 20 godina uvecala svoju vrednost 442.50% .

 

Drzave koje su deo svojih deviznih rezervi alocirale u zlato u narednom periodu mogu da ocekuju visoke benefite od mudrih ekonomsko monetarnih odluka. Vrednost rezervi u zlatu prema relevantinim procenama frapantno ce porasti.

 

Isti benefiti cekaju i mudre ulagace koji su deo svog finansijskog kapitala ulozili u zlato.

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro