Izvor:
26.06.2019 u 19:43
0

ZA SJAJ KOSE: Šampon od sode bikarbone uvek je dobro rešenje

Nikada dovoljno sjaja u kosi, a još ako se do njega dođe neagresivnim tretmanom, zadovoljstvo je veće. Šampon u kućnoj radinosti, od sode bikarbone, uvek je dobro rešenje.

Samo je pomešajte sa vodom u čaši, i to spram dužine kose. Ukoliko vam je do ramena ili duža, pomešajte dve-tri kašike sode sa šest do devet kašika vode. Za kratku je potrebna kašika sode sa tri kašike vode. Ovako pripremljen šampon nanesite na kosu od korena do vrhova i posle tri minuta dobro isperite toplom vodom.

Da bi efekat bio bolji, posle pranja sodom, na kosu nanesite mešavinu od 1/5 sirćeta i 4/5 vode. Smesu ravnomerno rasporedite i dobro utrljajte u kosu. Posle nekoliko sekundi isperite je hladnom vodom. Vaša kosa će biti sjajna i lepršava.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/StockSnap.io

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter