SITNI DETALJI OTKRIVAJU KARAKTER: Otkrivamo kojih 7 stvari muškarci odmah primete na ženama!

Izdvajamo sedam stvari koje muškarci odmah primećuju na ženama.

Muškarci jako dobro znaju raspoznati da li žena glumi umiljatost ili ne. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja. Najpoželjenija veličina grudi je trojka.

Velike grudi, duge noge i plava kosa stvari su za koje su žene uverene da muškarci prvo uočavaju na njima. Ipak, istraživanje časopisa Cosmopolitan, pokazalo je da muškarci nisu baš tako plitki, i da na ženama prvo uočavaju sitne stvari koje im govore nešto o njenom karakteru. Evo kojih sedam stvari muškarci prvo primećuju na ženama.

1. Iskren osmeh

Muškarci jako dobro znaju raspoznati da li žena glumi umiljatost ili ne, znaju raspoznati da li je njen osmeh iskren ili ne. Najviše ih privlače žene koje iskreno pokazuju emocije i vole se od srca nasmejati.

2. Boja glasa

Istraživanja su pokazala da muškarci vole da žene imaju malo višu boju glasa, ali ne i da glas bude piskutav. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja.

3. Odnos između struka i bokova

Čak i kada traže samo one night stand, pećinski čovek u muškarcu gleda odnos struka i bokova koji ukazuje na plodnost žene. Upravo zbog tog razloga muškarci više preferiraju žene ženstvenije figure od onih dečačke građe.

4. Oči

Muškarcima su jako važne lepe oči, al još više ono što one govore. U pogledu žene sa kojom razgovaraju vide njenu iskrenost i traže znakove kojima se naslućuje njen karakter.

5. Što je sve lažno na ženi

Muškarci primećuju male ženske tajne kao što su veštački nokti, trepavice i ekstenzije pa više preferiraju žene koje su prirodno nesavršene od onih koje su veštački savršene.

6. Lepe grudi

Naravno, muškarci ipak primećuju grudi, ali to ne znači da si zakinuta ako nemaš dekolte poput Pamele Anderson. Muškarcima je važno da su grudi čvrste i lepo oblikovane, a najpoželjenija veličina je - trojka.

7. Sjaj kože

Muškarci vole kada žena izgleda zdravo i sjaji, pa će pre odabrati ženu koja ima blistav ten od one sa sivim, bledunjavim tenom. Znači svi oni bronzeri i rumenila kod muškaraca ipak prolaze.

 

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30   Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro