Izvor:
24.08.2019 u 15:56
0

SITNI DETALJI OTKRIVAJU KARAKTER: Otkrivamo kojih 7 stvari muškarci odmah primete na ženama!

Izdvajamo sedam stvari koje muškarci odmah primećuju na ženama.

Muškarci jako dobro znaju raspoznati da li žena glumi umiljatost ili ne. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja. Najpoželjenija veličina grudi je trojka.

Velike grudi, duge noge i plava kosa stvari su za koje su žene uverene da muškarci prvo uočavaju na njima. Ipak, istraživanje časopisa Cosmopolitan, pokazalo je da muškarci nisu baš tako plitki, i da na ženama prvo uočavaju sitne stvari koje im govore nešto o njenom karakteru. Evo kojih sedam stvari muškarci prvo primećuju na ženama.

1. Iskren osmeh

Muškarci jako dobro znaju raspoznati da li žena glumi umiljatost ili ne, znaju raspoznati da li je njen osmeh iskren ili ne. Najviše ih privlače žene koje iskreno pokazuju emocije i vole se od srca nasmejati.

2. Boja glasa

Istraživanja su pokazala da muškarci vole da žene imaju malo višu boju glasa, ali ne i da glas bude piskutav. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja.

3. Odnos između struka i bokova

Čak i kada traže samo one night stand, pećinski čovek u muškarcu gleda odnos struka i bokova koji ukazuje na plodnost žene. Upravo zbog tog razloga muškarci više preferiraju žene ženstvenije figure od onih dečačke građe.

4. Oči

Muškarcima su jako važne lepe oči, al još više ono što one govore. U pogledu žene sa kojom razgovaraju vide njenu iskrenost i traže znakove kojima se naslućuje njen karakter.

5. Što je sve lažno na ženi

Muškarci primećuju male ženske tajne kao što su veštački nokti, trepavice i ekstenzije pa više preferiraju žene koje su prirodno nesavršene od onih koje su veštački savršene.

6. Lepe grudi

Naravno, muškarci ipak primećuju grudi, ali to ne znači da si zakinuta ako nemaš dekolte poput Pamele Anderson. Muškarcima je važno da su grudi čvrste i lepo oblikovane, a najpoželjenija veličina je – trojka.

7. Sjaj kože

Muškarci vole kada žena izgleda zdravo i sjaji, pa će pre odabrati ženu koja ima blistav ten od one sa sivim, bledunjavim tenom. Znači svi oni bronzeri i rumenila kod muškaraca ipak prolaze.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter