Izvor:
13.05.2016 u 20:53
0

NEVEROVATNO: Pogledajte za šta sve možete koristiti PENU ZA BRIJANJE (VIDEO)

Ukoliko imate muškarca u kući, znate da je pena za brijanje rekvizit koji se kupuje minimum dva puta mesečno. Međutim, sve je više žena koje su otkrile njena odlična svojstva pa je često i one koriste za brijanje. Ali, da li ste znali da penu možete upotrebiti i za nekoliko drugih stvari?

Verovatno vam nikada do sada nije palo na pamet da ovim sredstvom skidate fleke sa košulja ili što je još bolje, da podmazujete šarke na vratima kako bi se ona laše otvarala i zatvarala.

Ovaj video će vam pokazati da je pena za brijanje, i te kako, magično sredstvo koje svako od nas ima u kući, a koje se može iskoristiti na još neki pametan način, naročito u hitnim slučajevima.

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Unripe Content

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter