Izvor:
14.05.2016 u 02:25
0

DA LI JE OVO REALNO? Drugi put osvojio MILION DOLARA na lutriji!

Jedan muškarac koji je u Njujorku po drugi put osvojio milion dolara na lutriji rekao je danas da je pomislio da je to "nemoguće".

Zvaničnici lutrije otkrili su danas ime muškarca koji je dvostruki dobitnik na lutriji, navodeći da je u pitanju 48-godišnji stolar Brus Mađistro.

Stanovnik Lindenhersta u američkoj saveznoj državi Njujork rekao je da "čak ni on nije mogao da veruje" kada je shvatio da je ponovo dobio na lutriji.

Prema njegovim rečima, predstavnica lutrije Jolanda Vega rekla mu je na ceremoniji prilikom uručivanja čeka za prethodni dobitak 2012. godine da "uvek postoji šansa" da ponovo dobije na lutriji.

Ljudi koji su dva puta dobili na lutriji su retki, ali se to i ranije dešavalo.

Dobitnik, koji je udovac, rekao je da planira da podeli svoje bogatstvo s porodicom i "uživa u životu" sa svojom novom verenicom.

Beta
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter