Izvor:
05.02.2017 u 02:57
0

Dokazano: Ovo su pravi RAZLOZI zbog kojih vas SVEKRVA MRZI!

Poznato je kako izgleda “ljubavni odnossvekrve i snaje i koliko bračnih problema između dvoje može da stvori. Međutim, manje je poznato da svaka svekrva ima bar četiri razloga da mrzi svoju snaju.

Mnoge žene se žale na odnos sa svekrvama. Naime, većina njih tvrdi da ih majke njihovih muževa bukvalno mrze, piše Your Tango.

Međutim, za ovakve emocije postoje realni razlozi, koji vama i ne moraju da budu prihvatljivi.

Vi verovatno niste žena koju bi ona želela za svog sina

Kriterijumi prema kojima biramo partnere ne moraju i najčešće nisu isti kao oni sa liste kriterijuma naših roditelja. Stariji i iskusniji često na ovu listu na prvo mesto stavljaju dobro porodično poreklo, religijsku i etničku pripadnost. Morate priznati da su ovo stvari koje vaša generacija zanemaruje, a ponekad zaista mogu da budu prepreka za srećan brak.

Previše ste atraktivni

Najveće razlike između mišljenja mladih i starijih se upravo dešavaju zbog drugačijeg stava o fizičkom izgledu. Vaša generacija ceni atraktivne ljude, pa u odnosu na to bira i partnere, jer žele da obezbede dobre gene za fizički izgled potomstva. Roditelji razmišljaju drugačije, pogotovo ako je žena lepša od muškarca. Na osnovu iskustva, stariji ljudi veruju da atraktivna žena lakše napušta svog muža i brže se upušta u vezu s drugim muškarcem.

Svekrve mogu nesvesno da stanu na put vašoj dugoj vezi

Kada biste pitali ove žene da li žele da njihovi sinovi imaju duge, stabilne veze, sigurno bi vam odgovorile – da. Međutim, za većinu muškaraca su monogamne obavezujuće veze totalno neprihvatljive. Mešanje njegove majke u vaš odnos može da bude čista želja da pomogne sinu da “raširi krila”, što se najčešće dešava na nesvesnom nivou, jer se radi o čistoj roditeljskoj zaštiti.

Postali ste joj konkurencija kada je pažnja u pitanju

Jako je teško vašim svekrvama da se naviknu da postoji nova žena u životu njihovih sinova i da sada moraju da dele vreme i pažnju. Ovo je još tipičnije za starije žene u ulogama svekrva, jer žive u konstantnom strahu da će izgubiti svoje dete. Koliko god da vam se ovo čini kao sebično postupanje, ne zaboravite da ćete i vi jednog dana biti majka.

Happytv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Patty Brughmann, Mondo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter