Izvor:
06.03.2017 u 04:37
0

OVAJ SNIMAK JE DIRNUO SVET: Pogledajte šta je majmun uradio na stomaku trudnice! (video)

Britanac Kiran Betani i njegova devojka nedavno su posetili zoološki vrt u engleskom gradu Kolčesteru gde su doživeli susret koji će sigurno pamtiti čitavog života.

Kada su Kiran i njegova izabranica prišli prostoru u kom boravi orangutan Rajang, njemu je odmah pažnju privukao njen trudnički stomak.

Orangutan je pažljivo gledao, a onda je preko stakla počeo da miluje, i na kraju čak i poljubio njen stomak. Ova scena je raznežila ljude širom sveta, ali koliko god da je snimak dirljiv, toliko je i tužan jer Rajang ima 48 godina, a ceo svoj život je proveo u zatvorenom prostoru zoološkog vrta.

Pogledajte video:

srbijadanas.com
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter