Izvor:
13.03.2017 u 07:56
0

CEO SVET JOJ ZAVIDI: Svi poludeli za Rijaninim čizmama! (foto)

Samo što su predstavljene na pisti, pevačica ih je već ponosno prošetala.

Samo što su čizme predstavljene na pisti, Rijana ih je već ponosno pokazala na svojim nogama! Osim u muzičkoj industriji popularna pevačica ima veliki uticaj u svetu mode.

To nam je dokazala u poslednjem pojavljivanju u Parizu, kada je ponela Saint Laurent fantastične čizme sa kristalima koje dolaze iz kolekcije jesen/zima 2017.

Naime, samo što su predstavljene na pisti, kada je dizajner Entoni Vakarelo sabirao pohvale koje su dolazile sa svih strana, Rijana je već uskočila u njih i hrabro ih prošetala.

Zgodna pevačica sa Barbadosa je prvo na svom Instagram profilu podelila fotografiju čizama sa piste, a zatim je usledila još jedna objava, kada smo ih videli na njenim nogama, te shvatili da je Rihanna postala njihova ponosna vlasnica.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter