Izvor:
29.03.2017 u 17:17
0

Proročanstvo Baba Vange se ostvaruje: MUSLIMANI ĆE PREPLAVITI EVROPU, OSVOJIĆE I RIM!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Zanimljivosti/baba%20vanga.jpg?m=1489867118

Legendarna bugarska proročica Baba Vanga prorekla je kako će evropski kontinent biti gotovo prazan, a najavila je i da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani! Preciznije, Vanga je rekla da će 2010. godine početi "veliki muslimanski rat", a da će se završiti 2043. godine uspostavljanjem kalifata sa sedištem u Rimu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/isis.jpg?m=1469112028

Nažalost, po svemu sudeći njena proročanstva se obistinjuju jer upravo od 2010. godine počeli su učestali teroristički napadi muslimankih esktremista po Evropi, a na stari kontinet do sada je stiglo više od milion izbeglica! A to je, kažu političari, samo početak!

OIve godine se očekuje ogroman priliv izbeglica u Evropsku uniju, a većina njih će proći baš kroz Srbiju! Novi talas migranta sa Bliskog istoka dolazi sa lepim vremenom, na proleće, objavili su dnevni listovi pre nekoliko dana. Prema grubim procenama, do kraja 2017. godina u Evropu bi trebalo da stigne još milion izbeglica!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/miro%20cerar%20-%20vikipedia.jpg?m=1490782480

-Ako Evropska unija ne spreči masovne nekontrolisane migracije, uskoro neće imati šta da kontroliše – uznemireno je upozorio je slovenački premijer Miro Cerar i dodaje:

-Nekontrolisani migracijski talasi mogli bi da unište ono što su generacije Evropljana stvarale da bi postigle današnji nivo sigurnosti i blagostanja.

Moguće je da će se Sirijcima, Iračanima, Avganistancima i Libijcima ove godine priključiti i Egipćani. Prema rečima Dušana Prorokovića, iz Centra za strateške alternative, problem Egipta je u najavi, jer raste budžetski deficit, turizam je propao, i već se nazire destabilizacija. A Egipat, za razliku od Sirije koja ima oko 20 miliona stanovnika, ima čak 80 miliona!

Ukoliko Nemačka i Austrija potpuno zatvore granice za migrante, Balkan, a samim tim i naša zemlja, naći će se u velikom problemu. Kako je procurilo iz diplomatskih izvora, prolaz će najpre biti zatvoren za izbeglice iz Iraka, potom za one iz Avganistana i, na kraju, iz Sirije.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter