Izvor:
05.04.2017 u 01:09
0

SLATKO ILI UŽASNO: Cipele na štiklu za bebe su novi hit na tržištu! (foto)

Da li biste svojoj šestomesečnoj bebi kupile cipelice na štiklu? Mnoge majke tvrde da bi!

Na tržištu su se nedavno pojavile cipelice na štiklu namenjene bebama, a ova neobična obuća za male princeze je momentalno izazvala žestoku reakciju javnosti.

Ipak, drage mame, nema nikakvog razloga za paniku!

Ove mekane cipele na štiklu su specijalno dizajnirane za malu decu koja još uvek ne hodaju, tako da nema nikakvih bojazni od deformiteta stopala i sličnih negativnih posledica po zdravlje i razvoj vaše bebe.

Doduše, mnoge mame su se, kada su ih ugledale na slikama, uplašile baš toga – pa su, naravno, pošteno “oplele” po proizvođačima i svima onima koji odmah komentarišu kako ih moraju nabaviti za svoje devojčice.

Vlasnica kompanije Pee Wee Pumps koja proizvodi ove neobične cipelice, izjavila da je svesna kakve reakcije ovakve štiklice (naročite one sa animal printom) izazivaju u javnosti i naglasila da je ova vrsta obuće namenjena isključivo za profesionalno fotografisanje dece.

savrsena.com
foto:instagram/peeweepumps

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter