Izvor:
05.04.2017 u 03:43
0

PRE SPAVANJA STAVITE CRNI LUK U ČARAPE: Videćete šta će se desiti u vašem organizmu!

Ovo je jedan sjajan i jednostavan trik kako da pročistite krv i stimulišete unutrašnje organe pomoću crnog luka. Sve što treba da uradite jeste da ga stavite u čarape tokom noći.

U kineskoj medicini veruje se da stopala predstavljaju direktan kontakt sa svim unutrašnjim organima, preko meridijana energije. Našim jezikom rečeno, na stopalima ima oko 7.000 nerbnih završetaka, a tim nervima ona su povezana sa svim organima.

Zato je idealna stvar stimulisati tačke na stopalima, na primer šetnjom bez obuće ili masažom.

Jedan od najboljih načina da se ovi nervni putevi, koji vode po čitavom organizmu, otvore, jeste baš pomoću luka. Ako želite da prečistite organizam a da ne morate ništa da radite (poput saune ili držanja dijete) jednostavno isecite crni luk na debele kolutove, stavite ih na tabane i preko obujte čarape. Naravno, niko ne očekuje da takvi šetate po ulici, već se ovo radi noću. Dok vi spavate, luk će da vam prečisti organizam.

Naime, poznato je da luk čisti kožu, jer ubija bacile i bakterije, a fosforna kiselina (ono zbog čega plačete kada sečete luk) u krvotoku može da učini čuda. Ako putem nervnih završetaka u stopalima uđe u krvotok, ova kiselina će prečistiti organe i krv, i poubijaće sve bakterije i bacile na koje naiđe.

Preporučuje se upotreba organskog luka, a stručnjaci naglašavaju da luk neće samo da vam pročisti organizam, već i vazduh. Iako ima neugodan miris, u staroj Engleskoj se upravo crni luk koristio za čišćenje vazduha od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza.

telegraf.rs
foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter