Izvor:
01.06.2016 u 02:46
0

NEĆETE VEROVATI KO JE OVO SAVETOVAO: „Povlačite RUČNU kad se SEKSATE U KOLIMA!“

Švedska policija preporučila je danas zaljubljenim parovima koje obuhvati strast u automobilu da ne zaborave da povuku ručnu kočnicu da ne bi došlo do nesreće, posle slične nezgode koju je doživeo jedan par čije je vozilo palo u provaliju.

Policija u Stokholmu je na Tviteru svoju preporuku ilustrovala fotografijom automobila koji je skliznuo s puta u mesto Tanto.

Zaljubljeni su zaboravili da povuku ručnu kočnicu u zanosu strasti. Bezbednost je na prvom mestu na svim nivoima – navela je policija.Policija u Stokholmu je poznata po preporukama s dozom humora. Više od 65.000 korisnika interneta prati njen profil na Tviteru.

Nije lep pokušaj da nas prevarite s lažnom vozačkom dozvolom. Još je gluplje kad na dozvoli piše da ste rodjeni 30. februara – nedavno je šaljivo napisala ta policija.

Beta
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter