Izvor:
19.05.2017 u 17:23
0

PRORICANJE SUDBINE POMOĆU JABUKE: Saznajte za koga ćete se udati! (foto)

Proricanje pomoću jabuke nekada je pomagalo devojkama da izaberu koji je udvarač bolji za njih!

Ovo su 5 zaista malo luckastih starih proricanja pomoću ove voćke. Možete da saznate za koga ćete se udatu, ili kojeg između dva potencijalna udvarača da odaberete za vas. Ali ko zna mozda u svemu ovome ima i malo istine.

Da bi ste saznali ko je vaša sledeća ljubav, tj. na koje slovo mu počinje ime, uzmite i ogulite jabuku iz jednog cuga i celu goru bacite preko glave i ona treba da kada padne na tlo da napravi slovo na koje će se zvati vaša sledeća ljubav.

Jedite jabuku ispred ogledala, pod svetlošću sveće, u nekom trenutku treba da vam se prikaze lik vaše sledeće ljubavi.

Ako ste neodlučni oko dva udvarača, uzmote što više semenki od jabuke i zalepite ih na lice i kako budu otpadali neizmenično im dajte imena potencijalnih udvarača. Poslednja koja otpadne i čije ime bude nosila taj je najbolji za vas.

Ako želite da znate da li vaša sadašnja ljubavna veza ima budućnost uzmite dve semenke jabuke i jednoj dajte svoje ime, a drugoj ime vaše ljubavi. Potom ih bacite u vatru i ako odlete na dve različite strane nećete uskoro biti ni u romantičnoj vezi, ako semenke izgore, tiho bez iskakanja, vaš partenr nikada neće predložiti venčanje, ali ako obe semenke odlete na istu stranu vi već možete da birate venčanicu.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter