Izvor:
05.06.2016 u 17:05
0

LALE GATOR U ŠETNJI: Većina ne bi volela da im se putevi ukrste sa ovim gmizavcem (VIDEO)

Pre nekoliko dana pojavio se snimak ogromnog aligatora koji je zaprepastio sve koji su ga videli na snimcima. Međutim, mnogi nisu poverovali da se radi o pravom aligatoru i sumnjali su u neku vrstu foto-montaže.

Novi snimak koji su objavili radnici na golf terenima po kojim se ova životinja šetka, jasno pokazuje da nema sumnje da je aligator zaista ove veličine.

Aligator koji je prema procenama dugačak oko 5 metara impozantan je i zastrašujući prizor. Novi smimak pokazuje da veliki gmizavac golf terene smatra svojim dvorištem i da se ležerno kreće po njima kao da patrolira između obližnjih bara.

Vendi Šofild, radnica na terenima, rekla je ranije da je floridski Lale Gator tokom godina postao maskota terena.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Prontscreen/ kpowell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter