parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SANOVNIK: Ako sanjate ove snove, u ozbiljnoj ste opasnosti! (foto)

 

Ukoliko ste sanjali vojnika, moguće je da ste u opasnosti!

Vatra

Vatra u snovima je simbol strasti i ljubavi. Mala vatra najavljuje sreću, a velika nesporazume i nevolje. Vatra s dimom kaže da vas očekuje velika tuga, a ako ga nema uopšte znači dobro zdravlje u kući. Paljenje vatre u snu - steći ćete ljubav drage osobe. Gašenje vatre - propašće vam dugogodišnje prijateljstvo.

Vojnik

Vojnik u snovima znači da ne izbegavate svoje obaveze i dužnosti. Ako sanjate da ste vi vojnik - naći ćete se u velikoj opasnosti.

Vožnja

Voziti se na kolima - očekuje vas velika sreća. Voziti se u automobilu - svađa sa kolegama. Voziti se u luksuznom automobilu - napredovaćete u poslu. Voziti nekoga u automobilu - bićete iskorišćeni.

Vrana

Vranu u snovima je predznak smrti u porodici. Vrana na drvetu - neugodan susret s rođacima. Čuti vranu - loše vesti. Loviti vranu - zamerićete se pretpostavljenima. Uhvatiti vranu - bićete razočarani i tužni.

 

 

Veverica

Videti vevericu u snu znači da vam dolaze dani sreće i veselja. Sanjati je kako jede - velika sreća u porodici. Uloviti vevericu - uskoro ćete biti u nekoj opasnoj situaciji. Ugriz veverice - naljutiće vas neko blizak.

Vila

Videti vilu - predznak ljubavi. Šumska vila - očekuje vas velika, iznenadna sreća. Biti okružen vilama - uprkos varljivim i neosnovanim nadama, očekuje vas sreća u budućnosti. Ako vile plešu - vaši suparnici i protivnici će se povući i očekuje vas mirna i srećna budućnost.

Vino

Crno vino u snu je predznak neočekivane radosti i sreće. Belo vino - očekuje vas sreća i zadovoljstvo bez obzira na loše prijatelje. Crveno vino - sledi dobro raspoloženje. Prosipati vino - očekuje vas svađa u kući. Proliti vino - izigraćete vlastitu sreću. Piti vino - rešićete se svih briga koje vas muče. Kupovati vino - neko će vas iskorišćavati.

Voda

Sanjati mutnu vodu znak je bolesti, teškoća i jada, dok bistra voda označava sreću i dobro zdravlje. Duboka voda u snu označava veliku opasnost na javi. Mirna voda - bićete tužni. Videti vodu da teče - neko blizak vas laže, a kako kipi - vaša neobuzdanost će vam naneti veliku štetu. Kupanje u mutnoj vodi predznak je gubitka drage osobe. Skočiti u vodu - neko će vas progoniti. Hodati po vodi - uspešno ćete svladati sve prepreke. Piti svežu vodu - očekuje vas dobro zdravlje.

 

Alo
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost