Izvor:
17.09.2017 u 16:25
0

SADA JE VREME ZA USPEH: Ako želite sreću na svim poljima, evo šta morate da uradite pre 30. septembra! (foto)

Ako ste spremni da se resetujete, fokusirate na karijeru, budućnost, zdravlje ili ljubav, sada je pravi trenutak da se tome posvetite jer vam univerzum čuva leđa.

Trenutna kombinacija Merkura u Devici (koja traje do 22. septembra) je odlično vreme da porazmislite o svojoj životnoj svrsi i napravite velike promene o kojima ste maštali.

Ako uradite sve ove stvari, narednog meseca ćete biti mnogo bliži ispunjenju svih vaših želja i ciljeva – ali samo ako ste zaista uložili potreban trud tokom retrogradnog Merkura u Devici.

1. Postavite sebi ciljeve.

Prvi korak jeste da znate kuda idete. Budite načisto sa tim pre nego što krenete da radite bilo šta drugo.

2. Izađite iz svoje glave.

Možda imate najbolju ideju za novi biznis, ali to ne znači ništa sve dok je ona samo u vašoj glavi. Sezona Device je pravi trenutak da krenete da realizujete neke od projekata koji vam žive u glavi.

3. Obrnite svoju perspektivu.

Oko vas će u ovom periodu biti mnoštvo energije koja će vam pomoći da se fokusirate na detalje. Umesto da je usmerite ka negativnim stvarima, iskoristite je za pozitivnu promenu. Prvo, fokusirajte se na cilj, a onda deifnišite koje sve korake morate da preduzmete kako biste do njega stigli.

Kada završite sa tim, ostaje vam samo da polako krenete da koračate stazom koju ste jasno postavili.

4. Napravite liste obaveza, planove za akciju i postavite podsetnike u telefonu.

Ovo su sve mali alati koje imate na raspolaganju da postignete svoje ciljeve.

5. Pronađite svoju radost

Svako ima neku svoju posebnu veštinu, samo morate da je pronašete. Iskoristite svoj talenat ako želite da ispunite budućnost srećom, zadovoljstvom i ljubavlju. Sada je pravi trenutak da pronađete svoju sreću.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter