Izvor:
07.10.2017 u 20:34
0

DOŠAO DA UGRADI KLIMU PA OTKRIO TAJNU SOBU: Zastrašujuća istina o vlasniku kuće! (VIDEO)

Jedan majstor sa Floride imao je za zadatak da u kući u gradu Plent Siti postavi klimu i sistem za ventilaciju. Međutim, tokom radova je uočio da jedan deo zida ne izgleda kao ostatak zidova.

"Gurnuo sam taj zid i pojavila se soba sa tapaciranim podom. Kada su tajna vrata te sobe zatvorena, uopšte se ne vidi da tu uopšte ima još jedna prostorija", rekao je.

Tajna soba je imala drvene zidove, ventilaciju, tepihe na podovima, utičnice i čak i neko improvizovano kupatilo. Tu se nalazilo i nekoliko predmeta koji su očigledno nekome pripadali, a na zidu su se nalazile i dve registarske tablice.

Ipak, ne čini se da je tu neko boravio protiv svoje volje jer se brava zaključava sa unutrašnje, a ne spoljašnje strane.

Kada je majstor sve snimio, a snimak obišao internet, posle je saznao da je kuća pripadala Di Di Mur koja je u američkoj javnosti dobila nadimak "Loto ubica". 2012. godine je osuđena za ubistvo Abrahama Šekspira koji je svojevremeno osvojio 30 miliona dolara na lutriji.

Kako prenose mediji, ona se sprijateljila sa Šekspirom i pokrenula posao sa njim kako bi mu uzimala novac. Posle ga je ubila i sakrila telo u kući svog momka.

Kurir.rs
Foto: Twitter/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter