Izvor:
13.10.2017 u 08:53
0

OVAJ MUŠKARAC IMA NAJDUŽI PENIS NA SVETU: Nada se da će dobiti status invalida i pravo na socijalnu pomoć!

Muškarac (28) iz Hemeta u Kaliforniji može da se pohvali da je njegov penis najduži na svetu i da je zbog toga oborio svetski rekord, prenosi ebaumsworld.com.

Danijel koji nije želeo da okriva svoj identitet preuzeo je ovu titulu od prethodnog nosioca Roberta Kabrera, čiji je penis od 48,1 cm postavio rekord 2015. godine.

Sa druge strane Danijelov penis od 48,5 cm je nešto što niko do sada nije imao priliku da vidi.

– Kada sam bio mlađi, moj penis je bio prosečne veličine. Nije bio ništa posebno kratak, ali takođe nije bio ni ovako veliki kao što je danas – rekao je on.

Istakao je da mu je teško da nađe i zadrži devojku.Pored problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao, a Roberto se nada da će konačno uspeti da dobije status invalida i ostvariti pravo na socijalnu pomoć.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/Vecerasudijaspo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter