Izvor:
30.06.2016 u 02:43
0

PREVIŠE KOŠTA: Niko nije licitirao za NAJVEĆI NEBRUŠENI DIJAMANT!

Najveći nebrušeni dijamant na svetu veličine teniske loptice danas nije prodat na aukciji pošto niko nije ponudio početnu cenu koja je iznosila 70 miliona dolara.

Kako prenosi AFP, dijamant "Lesedi La Rona" od 1,109 karata, pronađen je 2015. u Bocvani.

Na aukciji u Londonu, međutim, najviša ponuđena cena je iznosila 61 milion dolara, a aukcijska kuća Sotbi nije uspela danas da ubedi kupce da ponude više.

Zvaničnik firme za trgovinu dijamantima "77 Dajmonds", Tobajas Kormajnd, rekao je da je moguće da je potražnja za velikim dijamantima prezasićena, ali i da je takođe moguće da je nestabilnost tržišta nakon Bregzita uticala na neuspeli ishod aukcije.

Tanjug
Foto: Twitter/WatchCTVNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter