Izvor:
04.07.2016 u 02:53
0

VEROVALI ILI NE: Reči PAPAGAJA kao ključni dokaz na sudu!

Tužioci iz savezne države Mičigen, ozbiljno razmišljaju da reči jednog papagaja uzmu kao službeni dokaz na suđenju za jedno ubistvo.

Papagaj Bud je bio svedok svađe bračnog para Duram, a potom i ubistva. Naime, Glena Duram je optužena za ubistvo svog supruga Martina, koje se odigralo 2015. godine pred očima pomenutog papagaja i porodica ubijenog veruje da je Bud čuo poslednje reči uoči ubistva i da ih ponavlja.

To je nešto o čemu ćemo tek odlučiti, može li se smatrati pouzdanim dokazom i informacijom koja nam je potrebna – rekao jke tužilac.

Glena je optužena da je ubila svog muža, ispalivši pet hitaca u njega, nakon čega je pokušala i sebi da oduzme život.

Vlasnica papagaja, bivša supruga ubijenog, Kristina Keler, veruje da Bud ponavlja razgovor između Glene i Martina kobne noći i da se on završava rečima “Ne pucaj“!

U ovu čudnu, ali i zanimljivu verziju, uvereni su i žrtvini roditelji.

Mislim da je bio tu, da je zapamtio razgovor i da ga sad ponavlja – izjavio je Martinov otac, dok majka Lilian kaže da taj papagaj sve pokupi i da priča kao navijen.

Ipak, tužilac kaže da je sve moguće, ali da su male šanse da će papagaj Bud biti pozvan na ovom suđenju.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter