Izvor:
18.12.2017 u 16:06
0

ŽMURKE GA UMALO KOŠTALE GLAVE: Dečak se igrao pa se sakrio u sef, bio zarobljen tri sata izbavili ga vatrogasci!

Članovi porodice su uspeli da "lociraju" dečaka, ali nisu uspeli da otvore sef jer nisu znali šifru, pa su u pomoć pozvali vatrogasce.

Devetogodišnji dečak Berlina, koji se igrao "žmurke" sa mlađim bratom, mislio je da je sef odlično mesto za skrivanje, ali je tu ostao zarobljen tri sata pre nego što su ga izbavili vatrogasci.

Sve se odigralo u petak u domu dede dečaka, koji tada nije bio kod kuće, a jedini je znao šestocifrenu šifru za otvaranje sefa, javio je Skaj njuz.

Članovi porodice su uspeli da "lociraju" dečaka, ali nisu uspeli da otvore sef jer nisu znali šifru, pa su u pomoć pozvali vatrogasce.

Vatrogasci su prvo probali da ukucaju razne kombinacije šifre, ali nisu uspeli. Potom su morali i da ubacuju kiseonik kroz pukotinu u sefu da bi dečak mogao da diše.

Tri sata kasnije, kada su vatrogasci već bili rešeni da razvale sef, neko je pogodio šifru i dečak je oslobođen.

Berlinska vatrogasna služba je na Tviteru objavila da je dečak dobro, a vatrogasac Tomas Kirsten je spasavanje devetogodišnjaka nazvao "uranjenim božićnim poklonom".

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter