Izvor:
05.01.2018 u 20:25
0

ČUDO PRED BOŽIĆ: Zaplakala ikona presvete Bogorodice!

Orošene oči na ikoni presvete Bogorodice prvi su primetili vernici nakon jutarnje molitve dok su razgovarali o tome kako će proslaviti Badnje veče i Božić.

U prošlu nedelju, neposredno nakon jutarnje liturgije, ponovo je „zaplakala“ ikona presvete Bogorodice u crkvi „Sv. Arhangel Mihail“ u selu Trubarevo blizu Skoplja.

Ikona presvete Bogorodice prvi put je počela da mirotoči uoči Uskrsa, početkom aprila 2016. godine, a sada su njene „suze“ potekle uoči Božića.

Orošene oči na ikoni presvete Bogorodice prvi su primetili vernici nakon jutarnje molitve dok su razgovarali o tome kako će proslaviti Badnje veče i Božić. Oni su bili oduševljeni što je ikona ponovo počela da mirotoči, ali ovoga puta mnogo obimnije nego ranije.

O čudu koje se desilo u crkvi „Sv. Arhangel Mihail“ u selu Trubarevo obaveštena je skopska mitropolija, koja za sada nema komentar o tome, a nakon saznanja da je ikona presvete Bogorodice ponovo počela da mirotoči vernici iz sela i celog Skoplja u još većem broju su počeli da posećuju ovaj pravoslavni hram.

Alo.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter